Η Τρικαλιάρης Η. Ιωακείμ Α.Ε.

είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, που οραματίζεται, σχεδιάζει και παράγει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Ιδρύθηκε το 1979 από τον Ηλία Τρικαλιάρη, έναν μάστορα της καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας και εξελίχθηκε γρήγορα από τον γιό του Ιωακείμ Τρικαλιάρη, σε μια πρωτοπόρα και δυναμική βιβλιοδετική μονάδα με ισχυρή παρουσία στην Βόρεια Ελλάδα.

Μέσω των πλέον σύγχρονων μηχανημάτων η TΡΙΚΑΛΙΑΡΗΣ Α.Ε. αναλαμβάνει:
Βιβλία
Διαφημιστικά Έντυπα
Περιοδικά
Εταιρικά Glasser
Ημερολόγια
Καρτολίνες
Εταρικούς Καταλόγους
Ευρετηριάσεις
Σπιράλ
Πλαστικοποιήσεις 

και κατασκευάζει όλα τα προϊόντα της Τettri’s που διατίθενται στην ελληνική αγορά.

Τα τελευταία χρόνια, η εταιρία έγινε γνωστή και στο Βιβλιοπωλειακό χώρο με την επωνυμία ΤΕΤΤRI’S, λόγω της παραγωγής και διάθεσης σχολικών προϊόντων και ειδών γραφείου καθώς και της αντιπροσώπευσης ευρωπαϊκών εταιριών που είναι αναγνωρίσιμες στην αγορά του βιβλιοχαρτοπωλείου.
Σκοπός της εταιρίας είναι να παρέχει ολοκληρωμένες και υπεύθυνες υπηρεσίες δημιουργώντας μια σχέση εμπιστοσύνης με τον εκδοτικό κόσμο, τους βιβλιοπώλες και το καταναλωτικό κοινό.
Υλοποιώντας επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 2.500.000 €, δημιουργήσαμε τις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, έκτασης 2.500 τ.μ και ανανεώσαμε και επεκτείναμε τον μηχανολογικό μας εξοπλισμό.

Μαζί με μια ομάδα έμπειρων εργαζομένων που καταθέτουν ενέργεια, μεράκι και γνώσεις, αναπτύσσουμεκαινοτόμα προϊόντα, εξασφαλίζουμε υψηλή παραγωγική δυνατότητα και διαφυλάσσουμε την σχέσηεμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.
Αυτές είναι οι σταθερές αξίες που χαρακτηρίζουν την φιλοσοφία μας. Μια φιλοσοφία που γίνεται πράξη επενδύοντας στην ανάπτυξη, την εμπιστοσύνη και τον επαγγελματισμό.

Πληροφορίες

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στο Λάκκωμα Χαλκιδικής, 15 μόλις λεπτά από τη Θεσσαλονίκη. Σ’ ένα λειτουργικό χώρο παραγωγής 2.500 τ.μ. με τη συσσωρευμένη γνώση και δεξιότητα δύο γενεών στη βιβλιοδεσία και τα πλέον σύγχρονα βιβλιοδετικά συγκροτήματα, επιτυγχάνουμε το απόλυτο αποτέλεσμα: Την άρτια παραγωγή και ανταπόκριση σε χρόνους ρεκόρ!

DEVELOPED BY XTEMOS STUDIO @ 2021.

We work through every aspect at the planning

2012
FOUNDING YEAR
2000
HAPPY COSTUMERS
190
COMPANY WORK WITH US
2
OFFICES